Gott nytt 2015, alla vänner! Nu är det biktdags. I dropped the ball. Rå vegan blev vanlig vegan, som sedan blev vegetarian för att underlätta för familjematlagningen, och när julen kom smög sig även lite kött in i maten. Och här sitter jag nu, på samma vikt som jag startade med i somras. Men hey, nya år är till för nya starter så nu är jag igång igen. Det känns varken svårt eller jobbigt, snarare som en lättnad. Jag kommer att fylla bloggen med inspirerande vegansk mat (både rå och tillagad) och är nu Raw till Four vilket innebär att jag bara äter råa grönsaker och frukt fram till fyra på eftermiddagen, och sedan eventuellt något tillagat på kvällen. Helt veganskt naturligtvis. Nu kör vi, veggielovers! Här är en bild på dagens mumsiga lunch, som var rå soppa på spenat, persilja, koriander, ruccola, lime, buljong, lök, örtsalt och cayennepeppar. Fräscht och mättande!

Kommentera

Publiceras ej